Kulmien microblading


Kulmien microblading on luonnollisten, kolmiulotteisten kulmakarvojen tekemistä karvatekniikalla. Tekniikka tarjoaa nopean tavan korjata kulmakarvojen muotoa ohuilla, piirretyillä karvoilla. Yksittäiset karvat muodostavat yksilölliset, kasvojesi mittasuhteisiin sopivat täydelliset kulmakarvat. Käsittely uusitaan kuukauden kuluttua.


Kulmien microblading 260 € (sisältää huollon kuukauden kuluttua)
Lisävahvistus 150 €Ennen microbladingin ottamista

Taatakseni turvallisuutesi käsittelyn aikana ja sen jälkeen huomioi seuraavat seikat

Hoidon esteenä: Mikäli olet kipeä tai syöt jatkuvasti lääkkeitä tai sinulla on jokin muu ihon kuntoon vaikuttava sairaus, joudut syömään verta ohentavia lääkkeitä tai sinulla on taipumusta keloidisuuteen (arven liikakasvuun).

Huomioithan ettet samana päivänä ennen käsittelyä juo kahvia, teetä tai energiajuomia, ravintolisiä ym. sillä ne vilkastuttavat verenkiertoa ja vaikuttavat käsittelyn lopputulokseen. Mikäli käytät Omega 3 -kapseleita pidä niiden syömisessä muutaman päivän tauko ennen käsittelyyn tuloa.

Käsittelyn jälkeen

Ensimmäinen vuorokausi (24 h) käsittelyn jälkeen iho tulee pitää mahdollisimman kuivana. (Pese kasvot vaikkapa pesulapuilla, kulmat kiertäen). Tämän jälkeen iho tulee suojata ja pitää "kosteana", jotta ihon pinnalle muodostunut rupi ei pääsen irtoamaan ennenkuin iho on parantunut. Liian aikaisin irtoava rupi poistaa myös jo kiinnittynyttä väriä.

Saat mukaasi Skin Balm -voiteen, käytä sitä kulmiin päivittäin, tarvittaessa useaan kertaan päivässä pitääksesi ihosi pehmeänä ja joustavana.

Kulmat saavat toisesta päivästä lähtien kastua, vältä kuitenkin puhdistustuotteiden ja kasvovoiteiden kosketusta/imeytymistä kulmiisi. Uintia ja saunomista tulee välttää 4 päivän ajan. Suojaa iho kunnolla muutaman päivän ajan auringolta ennen käsittelyä ja 8 päivää tekemisen jälkeen.